zondag

Teardrop update

Na een paar weken van drukte hier een korte update
De teardrop begint op een caravan te lijken.
Omdat man erg druk is en nauwelijks op de zaak is geweest, gaat het allemaal niet heel erg snel.
Dat is ook helemaal niet erg, we gaan in de winter toch niet toeren met de teardrop, dus alle tijd om de vormgeving en indeling te optimaliseren.








Het frame is klaar en het opbouwen kan beginnen.
Van de oude ramen uit de otten heeft man twee kleine ramen gemaakt, hiervoor gaan we op zoek naar een paar drangers, heb je nog wat liggen dan horen we dat graag.






Even in een onmogelijke positie om te voelen hoe de ruimte aanvoelt in de trailer, dat valt reuze mee. Ruimte zat.











Vandaag zijn de mannen naar een car wrap show en kijken natuurlijk even of er white wall verf is of andere leuke ideeen voor de caravan.

Komende winter zullen we een afdak/ carport moeten bouwen zodat in het voorjaar de trailer verder naast huis kan worden afgebouwd.















Intussen hebben we al wat leuke stofjes voor een luifeltje gevonden en het een en ander aan plastic bakjes uit de fifties voor de inrichting van de keuken.









Het plaatwerk en isolatiemateriaal kan besteld en wanneer het schip met geld komt aanvaren, gaan we weer verder met de projecten.



 Het klussen moet noodgedwongen op een laag pitje, maar in de winter lopen we toch niet zo hard en is er in huis ook genoeg te doen waar we geen forse uitgaven voor hoeven te doen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alvast bedankt voor je reactie!

Aanbevolen post

Dirndl, pruimentijd, slopen, bouwen en Rock&Roll

Tussen de bedrijven door een jurkje maken