donderdag

Strippen en slopen

Het strippen en slopen van de Otten is begonnen, het was prachtig weer gisteren en dat nodigde uit om alvast te beginnen. De caravan zou hoe dan ook niet meer te redden zijn, een milimeter polyester op volledig doorgerot hardboard met piepschuim.

Al een keer een poging gedaan tot restauratie zoals je ziet

Dus eerst alle verlichting eraf gehaald

Daarna de keuken en alle kastjes voorzichtig gedemonteerd want die gaan we hergebruiken

De ramen en het hang en sluitwerk eruit gehaald

Het leidingwerk en de contactpunten verwijderd

De sierstrips rondom van de caravan gehaald en vandaag gaat de caravan plat. Dit is zo leuk om te doen. Zaterdag de rommel afvoeren en dan kunnen we beginnen met opbouwen.


Wat minstens zo leuk was gisteren, nadat we hadden gegeten, ging de deurbel en stond de commissie van het Iepenloftspul (het open lucht spel/spelen/voorstelling) voor de deur, ze waren nieuwe mensen aan het zoeken voor de voorstelling van volgend jaar juni. Nu wonen we onderhand twee jaar in het dorp, zijn lid van de buurtvereniging en dachten toch bijna iedereen in het dorp te kennen. De heren die aanbelden wonen om de hoek en we kenden ze nog niet.

Maar goed, een leuk verhaal, blabla etc. Na tien minuten kletsen bij de voordeur een kop koffie aangeboden en zo zaten we even later in de achtertuin en hoorden wat en wie ze zochten. En dat klinkt zo leuk! Maar betekent dat superman, als hij ja gaat zeggen tegen de rol van Fryske George Clooney, dat we van februari tot eind juni bezet zijn met repetities, nazitten en voorstellingen.
Alsof we niks te doen hebben... Daar moeten we toch echt maar een paar nachtjes over gaan slapen.

De rommel wat opgeruimd want inmiddels was het half tien en konden we de schroefjes niet meer zien met onze inmiddels 40+ ogen, en ploften voor de tv...... Ja tv.
Sinds kort hebben we weer een kabel, omdat het abonnement na twee jaar verlengd kon worden en de internet/bellen +tv het zelfde kostte als hiervoor alleen internet en bellen, en de kinderen graag weer tv wilden, hebben we nu dus weer een aansluiting.

Nu zit de tv niet meer echt in ons systeem na jaren van tv-loos zijn maar voor de echte late uurtjes is het best leuk. Met name Discovery. Extreme car hoarders, top gear, extreme machine, how do they do it, en dat soort programma's. Smullen.

Gisteren dus extreme car hoarders en ik weet niet hoe het met andere mensen zit, maar wij worden helemaal gek als we dat zien. Een junkyard vol auto's en de car enthousiast freaks die met onderdelen van een oud lel een andere auto oplappen en ombouwen. DAT WIL IK OOK!!!!!, en dan bedenk ik me, dat doen wij ook!

Alleen gaat het niet zo makkelijk als op tv en hebben wij geen budgetten van 40.000 om dat in opdracht van een rijke stinkerd met winst voor elkaar te krijgen, en geen personeel, en geen garage, en geen fulltime betaald luizenleven om dat even te doen. From scrap, met niks, zonder budget, tijd, ruimte en personeel. Maar dank zij die tv, die programma's, krijgen we wel weer inspiratie, ontspanning en heel veel zin om verder te werken aan onze projekten..

Sponsors... u zeit welkom!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alvast bedankt voor je reactie!

Aanbevolen post

Dirndl, pruimentijd, slopen, bouwen en Rock&Roll

Tussen de bedrijven door een jurkje maken