Eten uit de Natuur van Michiel Bussink
Wie van jullie heeft dit boek?
Het lijkt me bijzonder aardig maar staat er iets in wat je nog niet wist?
Ik vind het zelf namelijk erg lastig om planten te herkennen aan de hand van een foto of beschrijving, hoe doen jullie dat?
Met een boekje of een e-reader erbij blaadjes vergelijken?
Van sommige planten weet je gewoon wel wat eetbaar is en wat niet maar juist die stiekem op elkaar lijken als paddestoelen en bessen, hoe weet je nu of het wel of niet kan?
Zou jij vertrouwen op zo'n boekje?
Steeds meer mensen staan stil bij wat ze eten. Te veel zout, te veel suiker, E-nummers, hormonen, bestrijdingsmiddelen: niet al het voedsel uit de supermarkt is gezond. Eten uit de natuur is wel gezond en bovendien gratis en erg lekker. Ontdek snel met dit kookboek hoe gezond, lekker en voedzaam de natuur kan zijn. Vind lekkere bladplanten, bloemen, bessen, noten en paddestoelen. Welke veelvoorkomende planten kun je eten, waar vind je ze, wanneer oogst je en hoe maak je ze klaar? Wat is er zo gezond aan deze producten? Welke planten en paddestoelen moet je juist laten staan? Eten uit de natuur geeft antwoord op die vragen. Zet met dit boek je eerste schreden op het pad van de eetbare natuur dankzij de duidelijke uitleg en de lekkere recepten.
Back to the start. Van Rockabilly, shoppen, evenementen, Oldtimers, Kustom Kulture, weer terug naar Super Oldies en daily life, Huishoudelijke medelingen, preppen, lekker eten, onzin en how to survive the madness.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Aanbevolen post
Dirndl, pruimentijd, slopen, bouwen en Rock&Roll
Tussen de bedrijven door een jurkje maken
-
Super Old paint, 500ml nostalgie in een potje. Oude schilders verfden met wat ze voor handen hadden, en dat is precies wat ik doe e...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Alvast bedankt voor je reactie!