vrijdag

Nog meer bloot

Deze week was het weer raak, las ik bij verschillende blogsters dat een beetje exhibitionisme de reden was om te bloggen. Bij mij is het wellicht een stukje voyeurisme want iedere week als ik de statieken eens bekijk, ben ik toch wel heel nieuwsgierig naar de mens achter de zoekterm en hoe die op mijn blog terecht zijn gekomen. Ik bedoel maar..... zoeken naar versjes over eigenwaarde?
blote bloggers? petticoat discipline?


eigenwaarde versjes











kerstversiering van afval











nana aus pretex











petticoat discipline











artikel vertaald gipfel der gestörte











biod bambi











blogger bloot











bloot blogspot











dammen bouwen











de oldies van bloc party maken het st

Bij de petticoat discipline moest ik me toch even achter de oren krabben. Wat was dat ook alweer, ooit in een ver vervaagd stukje geheugen kwam de term me bekend voor maar mijn assocciatie met petticoats is heel anders dan wat hier mee bedoeld wordt. Hoe in hemelsnaam dan toch op dit blog terecht komen?
Ik ga dan natuurlijk meteen googlen om te zien wat men wel zoekt en dan ben ik zo een poosje zoet met me verbazen en wil dan natuurlijk daarover schrijven.

Wel hier komt het.

Volgens Wikipedia vertaald uit engels door belabberd google...




Petticoating, ook wel pinaforing, is een soort van gedwongen vervrouwelijking die inhoudt dat dressing een jongen in meisjeskleding. Terwijl de praktijk is gekomen om een ​​zeldzame, sociaal onaanvaardbare vorm van vernederende straf zijn, is het opgestaan ​​als zowel een subgenre van erotische literatuur of andere uiting van seksuele fantasie.
Er is enig bewijs dat 'petticoat straf "af en toe is gebruikt als een vorm van discipline , met geloofwaardige verhalen van dergelijke gaan minstens terug tot de Victoriaanse tijd . [1] [ dode link ] "Pettycoat straf," als een seksuele fetish belang, gaat verbeelden of reenacting dit scenario. Echter, als een fetisj belang, deze activiteiten zijn meestal zwaar overdreven en geseksualiseerde, met inbegrip van uitgebreide vernedering en publieke naaktheid. [2] [ dode link ] Zij hebben vaak betrekking op de mannelijke worden gefeminiseerd in een mietje door een krachtige vrouwelijke aanwezigheid (vaak een moeder of tante) voor zijn neven, zussen, of in sommige gevallen, meisjes van zijn eigen leeftijd, die hij had beledigd door zijn lompe gedrag.
Petticoating rollenspel kan worden gedwongen om make-up te dragen en poppen, tassen en andere items geassocieerd met meisjes te dragen. [3] [ dode link ] Soms, jongens werden gemaakt om taken die zij als "meisjes werk" en om uit te voeren verschijnen in het openbaar in meisjeskleding met hun moeders, die af en toe gekleed in bijpassende outfits. Sommige mensen beweren dat voor de moeders, pinaforing soms een seksuele context, en veel moeders die hun zonen gedisciplineerd op deze manier ofwel al lang wilde dochters of vond het erotische hun zonen vervrouwelijken. Had [4] In aanvulling, volgens de folklore van mensen met deze aandoening, deze vorm van tuchtiging is te vinden in de geschiedenis van een aantal van hen, die zich later ontwikkelen travestie fetisjisme . [5]
Petticoat discipline komt ook voor in de context van een aantal echtelijke relaties, als een middel waarmee een vrouw kan de controle over haar man uit te oefenen. Dit kan betekenen dat de verschillende onderdelen van vrouwelijke kleding of ondergoed in een verscheidenheid van contexten, variërend van de man met een vrouwelijke schort dragen rond het huis tijdens de uitvoering van huishoudelijke taken, aan de vrouw te dringen dat de man een te dragen beha op een full-time basis [6] onder normale mannelijke kleding. In al deze gevallen, is er een sterke afhankelijkheid van het element van vernedering, daadwerkelijk of potentieel, moet de man geheim ontdekt te worden.

Inhoud

Technieken

Deze fantasie / rollenspel draait om gedwongen, onder bedreiging van coporal straf , publieke vernedering of een andere erotische vernedering activiteit. Daarna het slachtoffer vindt soms dat hij / zij eigenlijk zei straf geniet, en wordt meer "vrouwelijke", beleefd en controleerbaar zijn. Hij wordt dan vaak gedwongen om een ​​kledingstuk meisje permanent dragen tot een bepaalde leeftijd, of tot een rollenspel scenario is voltooid. . [7] Iets met betrekking tot CFNM . Dergelijke activiteiten op een kind wordt beschouwd als uiterst twijfelachtig, en mentaal gevaarlijk.
Vaak zijn er specifieke thema's voor deze petticoating. Vaak petticoating draait om het "meisje" aspect waarin de onderdanige / kind wordt gedwongen om op te treden als een klein meisje. Andere scenario's zijn Infantalism en Sissy Maid .
Kleding vaak opgenomen omvatten:

Politieke onjuistheid

Stella Gonzalez-Arnal van de afdeling Wijsbegeerte van de Universiteit van Hull ziet pinaforing als een "politiek incorrecte vorm van seksualiteit ', waarin' dameskleding en dames traditionele beroepen" worden "beschouwd als minderwaardig en vernederend, versterking van ongewenste stereotypen door het karakteriseren van vrouwen als onderdanig, passief, hulpeloos en onderdanig ". Ze voegt eraan toe: "Ik zal betogen dat petticoating is een politiek dubbelzinnige vorm van seksualiteit die positieve waarden. Ik beweer dat het kan worden educatieve en therapeutische en dat het kan ondermijnen onze noties van mannelijkheid en vrouwelijkheid.". [8]

De werkelijke Cases

Petticoating is bewezen meerdere malen kunnen permanent warping een kind, waardoor een toestand van twijfelachtige seksualiteit. John A Macdonald wordt beschouwd slachtoffer van petticoating.

Rechtmatigheid

Petticoating een kind is in veel islamitische landen. Het wordt beschouwd als zeer immoreel om een kind te straffen op deze manier, maar nog steeds bestaat in veel van de Commonwealth staten in geringe mate als een juridische praktijk, zolang het kind niet wordt seksueel misbruikt. De dunne lijn tussen petticoating en Child Sexual Abuse is een ernstige factor in Petticoating, en heeft ten minste een keer, leidde tot een seksueel misbruik van kinderen kosten.
Petticoating als een seksuele-rollenspel activiteit wordt algemeen beschouwd als juridisch, met uitzondering van de in te gaan op publiek in een obscene manier, waardoor het publiek storingen of onfatsoenlijk gedrag.

Literaire rekeningen

Een aantal erotische romans van de Victoriaanse periode bevatten de rekeningen van pinaforing.
In Gynecocracy : Een verhaal van de avonturen en psychologische ervaringen van Julian Robinson, door "Viscount Ladywood" (1893), [9] [10] [11] de auteur vertelt over zijn straf als jongen in de handen van de governness aan wie hij wordt verzonden, samen met drie vrouwelijke neven, na het nemen van onfatsoenlijke vrijheden met een huishouden meid. Gedwongen om meisjes kleding te dragen als zijn gewone kleding, Julian, zoals Julia, wordt onderworpen aan frequente geselingen , net als zijn neven, van wie hij later trouwt, indienen bij haar dominantie door voortzetting gedwongen vervrouwelijking en crossdressing.
De Victoriaanse klassieker, My Secret Life door "Walter" (1888), [12] bevat een verslag van pinaforing waarin de hoofdpersoon, Walter, getuigen de birching van een rijke man van middelbare leeftijd met een prostituee terwijl de man draagt ​​vrouwelijke kleding .
De Parel , een tijdschrift van humoristische lectuur en wulpse Reading (1879-1880), een Victoriaanse pornografische magazine, bevat ook een verslag van de geseling van een slachtoffer verkleed als een vrouw, hoewel, in de strikte zin, deze rekening vertegenwoordigt niet pinaforing per se omdat de man, Frank, is niet petticoated als onderdeel van zijn straf, maar heeft eerder, gekleed in dames kleding om zichzelf te vermommen als vrouw: om zich te wreken, Lucretia overtuigt Frank voor te doen als zijn zuster en een dames mee ' prive zweepslagen club, de kwalificatie voor de toelating waartoe men van de aanvrager na ontvangst van een pak slaag.

Vraag ik me af, wilde ik dit weten?

Pfff...
Nou vraag ik je..
Asjemenou
poe he. 





2 opmerkingen:

  1. Anoniem18:20

    En de prijs voor blog gevonden op de gekste zoektermen gaat naar..... SuperOldies!

    Feli!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. whahahaha!! hilarisch dit! Ik moet zeggen dat ik tot op heden nog geen hele gekke dingen ben tegen gekomen in mijn eigen statistieken. Dit spant echt de kroon!!

    BeantwoordenVerwijderen

Alvast bedankt voor je reactie!

Aanbevolen post

Dirndl, pruimentijd, slopen, bouwen en Rock&Roll

Tussen de bedrijven door een jurkje maken