maandag

Over Bikkels en Bambi's

Die vreselijk leuke caravan, die hebben we toch maar  opgehaald, na al dat bikkelen hebben we die wel verdiend. (zuinig zijn heeft zo zijn voordeel!) En na ons Hannover avontuur is het ook wel zo makkelijk om ons eigen bed mee te hebben, driehonderd euro voor een hotel is wel het laatste waar we niet op zitten te wachten. Met deze caravan kunnen we wat vaker een weekendje naar onze oosterburen om op huizenjacht te gaan. Als het huis klaar is, heeft mijn super man nog een Oldtimer te restaureren die natuurlijk een super combi maakt met de Biod Bambi. Wederom hebben we een geweldig Hemelvaart weekend gehad. Nu hopen dat het met Pinksteren net zulk mooi weer wordt, dan gaan we oldiewets genieten!











2 opmerkingen:

  1. Anoniem09:11

    Oei dat is wel balen ja, niet normaal wat dat kost met die Hannover Messe. Moest destijds voor collega's hotels boeken in de buurt, maar pas op 150 km van Hannover vond ik een hotel voor minder dan 100 euro per nacht, en toen was het nog maart ofzo. Niet normaal :O

    Perfecte oplossing zo. En jullie gaan als een speer met die verbouwing zeg, geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk, zonnetje doet wonderen. Weekendjes bijtanken en huizen kijken geeft ook flinke dosis energie. Het zou slecht weer worden en daarom zijn we niet weg gegaan, goede keus want nu hebben we flink gewerkt en onze (lang gedroomde)caravan voor de deur. Soms zit het mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Alvast bedankt voor je reactie!

Aanbevolen post

Dirndl, pruimentijd, slopen, bouwen en Rock&Roll

Tussen de bedrijven door een jurkje maken