dinsdag

Op de bonnefooi

Na het bekijken van de huizen die op ons lijstje stonden, stapten we om half acht we weer in de auto met een hongerige maag. Eerst maar eens wat eten en besluiten waar we een hotel zouden zoeken.


We zaten niet ver van Hannover en ik wilde graag met mijn grote voorbeeld op de foto.

Naar de oever van de Leine met de "Nanas" van Niki de Saint Phalle.
Vorig jaar heb ik deze dikke dame als voorbeeld  gebruikt om een gelijkend beeld te maken in opdracht van mijn broer.








De afgelopen weken is de zoekterm Nana, Kleine nana's dikke vrouwenbeelden van Niki en Nana's kopen veelvuldig als verwijzing naar ons blog gebruikt. Zo deed ik vorige week een oproepje voor verfresten welke nog steeds erg welkom zijn opdat ik weer een vrolijke dikke dame kan maken.

Naar Hannover dus.
Om 23.00 waren we in de stad en vonden we een hotel.
Wat we niet wisten, de Hannover Messe was in volle gang en de hele stad en wijde omtrek zat bomvol.
Het hotel waar we aanklopten was ook nog eens goedkoop volgens de eigenaar, slechts € 280,- voor een doppelzimmer. Andere hotels zouden minstens een bedrag vanaf  € 300,- per nacht vragen. "Ok, foutje, bedankt". Dan de auto maar weer in. Tomtom met irritante Beatrix stem leidde ons de stad weer uit en gaf allerlei hotels aan die donker en verlaten schenen. Ergens achteraf in een donker bos vonden we na een uur rijden eindelijk een hotel waar de lichten nog brandden. Met een parkeerplaats vol Mercedessen en andere dikke auto's zagen we in gedachten al een prijskaartje aan het bed hangen waar we twee weken van kunnen kamperen. Dus de snelweg maar weer op. Voor de derde keer die dag hetzelfde rondje gereden en na nog eens twee hotels die potdicht waren uiteindelijk in Bad Oeynhausen een fatsoenlijk hotel gevonden. SLAPEN was het enige wat we nog wilden om 01.00 uur en zo doken we lekker moe in een heerlijk bed.
Na een vorstelijke nacht slapen, een heerlijk bad en een superieur ontbijt, rekenden we € 85,- af en begonnen uitgerust aan het besluit van een weekend waar we nog lang aan terug gaan denken.

Wordt vervolgd.









3 opmerkingen:

  1. Was je het verschil niet kwijt aan benzine van al dat rijden? Of moesten jullie toch al die kant op?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Man heeft diesel, vroegah was dat nog redelijk kilometervreten. In DE was de dieselprijs niet lief, 91 euri voor een tank vol. pff. Maar evengoed nog stuk goedkoper dan daar blijven slapen. En met een 1200 kilometer kunnen rijden op een tank, kunnen we nog wel een keer of twee. Dusssssssssss, valt mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem18:42

    Wat zul je dan nu blij zijn met je caravan, leuk ding trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen

Alvast bedankt voor je reactie!

Aanbevolen post

Dirndl, pruimentijd, slopen, bouwen en Rock&Roll

Tussen de bedrijven door een jurkje maken