Vragen over action deco verf

Het is weer eens tijd om de balans op te maken.
Dit zijn de zoektermen op mijn blog van de laatste maand.

krijtverf action

home deco hobby paint

deco verf action

deco verf action meubels

decoverf was

eierspätzle

home deco verf action hoeveel nodig

home deco verf action schuren

is action deco verf watervast

kinderwagen stof verven

Het mag duidelijk zijn dat er veel vragen zijn over de Action Deco verf.

De eerste zoekterm, 'krijtverf action' brengt je op mijn blog ik zal proberen om antwoord te geven op elke zoekterm.
2 en 3 zijn eigenlijk van hetzelfde laken en pak, je zoekt dus waarschijnlijk waarvoor je het allemaal kan gebruiken.

Met 'Deco verf meubels' kan ik ietsje meer.
Inmiddels heb ik naast mijn eigen bevindingen met de Deco paint ook al redelijk wat andere dames (ja sorry heren, het zijn meestal dames) erg veel zien doen met de action verf.
Meubels, trappen, muren, stoelen, hout, papier, stof je kan het zo gek niet bedenken.
Action verf kan prima op meubels, het heeft wel twee of drie lagen nodig om mooi te dekken.

'Decoverf was' Of je het kan wassen weet ik niet, of je het moet behandelen met was, dat kan maar is niet nodig tenzij je het inderdaad op de trap smeert, tegen slijtage lijkt me dat wel handig. Ook heb ik een dame een stoel zien verven met deco paint van de action en zij behandelde deze ook met was.


'eierspätzle' Kan je niet mee verven, maar is wel erg lekker, vooral als je druk aan het klussen bent, het is voedzaam en snel klaar.

'home deco verf action hoeveel nodig', Dat is zeer afhankelijk van de ondergrond en het effect wat je wilt bereiken.
Mijn bevinding is dat het in twee lagen goed dekt en dat je het lekker dik kan opsmeren zonder dat het uitloopt of klontert.

'home deco verf action schuren' ook hier geldt, de ondergrond!!! Waar smeer je het op, alles valt of staat met het materiaal waar je het opsmeert.

Helemaal onderaan plaats ik een filmpje waar wordt uitgelegd hoe je kan zien of er verf, beits of was op zit en hoe je dat eraf krijgt.
Zonder voorbehandelen kan je geen enkel item mooi schilderen, ook niet met Annie sloan verf. Je moet hoe dan ook altijd je voorwerp schoon en stofvrij (kleefvrij, vetvrij) maken en voor het mooiste effect licht schuren of als de ondergrond goed is, heel grondig schoonmaken met st marc.

'is action deco verf watervast' De stenen pot die ik verfde met deco paint, staat inmiddels al een maand of drie buiten en ik kan dus stellig beweren dat het watervast is.

'kinderwagen stof verven' Hier kan ik alleen op antwoorden, probeer een klein stukje wat je niet gebruikt, de onderkant of iets dergelijks en kijk wat er gebeurt, ik heb geen idee welke stof het is en of het geimpregneerd is, canvas, katoen, synthetisch? Dat kan je alleen te weten komen als je het uitprobeert. Hier zeg ik eigenlijk hetzelfde als bij het verven van alles, gewoon doen en als je het niet aandurft, niet doen. In dit blogje zie je het resultaat van de deco paint op verschillende materialen.

In het volgende filmpje leer je hoe je de ondergrond schoon krijgt en daarna kan je er zeker action verf opsmeren.1 opmerking:

  1. Ik heb er een oud tafeltje en een stoeltje mee geverfd gewwoon erop gesmeerd en twee keer gedaan en ik het is supermooi geworden. Ben nu een Grieks Blauw hoekje aan het maken voor in de serre en mijn tuinmeubelen grijs aan het verven. Het is in eens woord geweldig spul.

    BeantwoordenVerwijderen

Alvast bedankt voor je reactie!

Blogarchief

Hotrod jewelry

Hotrod jewelry
Vaste klantenkorting bij Rockabilly Style.